APR500 ECO Portable reader

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 602,58 (inclusief 21% btw)
Aantal

De ISO 11784/85 goedgekeurde APR 500, is een zeer gebruiksvriendelijke oplossing in het elektronisch herkennen van dieren en het verwerken van diergegevens. Met de APR 500 kunt u zowel een individueel dier, als wel een hele reeks dieren snel achter elkaar inlezen. In de zogenaamde “speedmodus” leest de APR continue en koppelt de ingestelde registratie, zoals bijv. verkoop, verplaatsing of behandeling, aan ieder ingelezen dier.  

Een externe antennestick maakt het mogelijk om dieren eenvoudig op een kleine afstand in te scannen. Met de opschroefbare variant AMA 060 of 090, houdt U zelfs 1 hand vrij om bijvoorbeeld ingelezen dieren te markeren!  

De APR 500 biedt door middel van de bluetooth optie, diverse mogelijkheden om draadloos te koppelen met diverse randapparatuur. Doorloopherkenning, weegschaal en/of printer behoren tot de mogelijkheden.  

Voor duurzaam stroombeheer, kunnen de verwisselbare AA Type-batterijen van de APR500 via USB worden opgeladen. Voor een eenvoudige communicatiekoppeling met uw computer, waarbij ook de batterijen worden opgeladen is optioneel een ADS 500 dockingstation verkrijgbaar.  

De APR 500E beschikt, in tegenstelling tot de APR 500 en APR 500BC, niet over o.a. een database functionaliteit en bluetooth toepassing. Dat maakt hem qua prijs een stukje voordeliger.  

De APR wordt geleverd inclusief het Agrilink softwareprogramma. Hiermee kunt u gekoppelde diernummers en/of dieren met alarm voor behandeling of selectie naar de reader toesturen. Daarnaast kunt u de verzamelde dierinfo van de reader eenvoudig naar Excel exporteren voor verdere verwerking in managementprogramma’s

© 2011 - 2020 Schapenadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel