AWR300 Stickreader

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 844,58 (inclusief 21% btw)
Aantal

De ISO 11784/85 goedgekeurde AWL en AWR stickreaders, zijn een zeer gebruiksvriendelijke oplossing in het elektronisch herkennen van dieren en het verwerken van diergegevens. Met de readers kunt u zowel een individueel dier, als wel een hele reeks dieren snel achter elkaar inlezen. Vanuit de meegeleverde taakmodus kunt u alle gewenste diergegevens vastleggen nadat het dier of de dieren ingelezen zijn. Bijvoorbeeld verkoop, verplaatsing, dekking, geboorte of behandeling.

Vanuit uw managementprogramma of bijgeleverde Agrilink programma kan het mogelijk zijn om attentie dieren voor bijvoorbeeld verplaatsing of behandeling door de reader aan te laten geven. Op deze manier haalt u eenvoudig de juiste dieren uit de groep!

De beide readers bieden door middel van de bluetooth optie, diverse mogelijkheden om draadlooste koppelen met diverse randapparatuur. Doorloopherkenning, weegschaal en/of printer behoren tot de mogelijkheden. De AWR 300 is optioneel met WFI leverbaar.

De AWR 300 beschikt over een database functionaliteit waardoor u diergegegvens van het dier op de reader terug kunt kijken. Denk daarbij aan o.a. productiegegegevens, ziekten -, behandelgegevens en medicijngebruik.

Voor duurzaam stroombeheer, kunnen de verwisselbare AA Type-batterijen van de APR500 via USB worden opgeladen. Voor een eenvoudige communicatiekoppeling met uw computer, waarbij ook de batterijen worden opgeladen is optioneel een ADS 500 dockingstation verkrijgbaar.

De beide readers worden geleverd inclusief het Agrilink softwareprogramma. Hiermee kunt u gekoppelde diernummers en/of dieren met alarm voor behandeling of selectie naar de reader toesturen. Daarnaast kunt u de verzamelde dierinfo van de reader eenvoudig naar Excel exporteren voor verdere verwerking in managementprogramma’s

© 2011 - 2020 Schapenadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel