Wolven afweer raster


Zo beschermd u uw dieren effectief tegen de wolf


De wolf is sinds enkele jaren terug in Duitsland en verspreidt zich snel. Met name in de oostelijke en noordelijke provincies. Officieel wordt dit toegejuicht, maar voor de veehouders betekent dit een grote bedreiging. Veel boerderijdieren zoals schapen, geiten, paarden, runderen en vooral de jonge dieren zijn voor de wolf is een relatief gemakkelijke prooi. De bestaande omheiningen voor elke dier is normaal gesproken niet voldoende effectief om de wolf af te weren. Verschillende provincies hebben richtlijnen op dit gebied die moeten worden nageleefd indien mogelijk, omdat alleen de overheid de schade die door wolfen veroorzaakt worden vergoedt. Aangezien de extra werkdruk niet onder de financiering zal worden beschouwd, probeert PATURA altijd een praktische en work-economisch efficiënte oplossing aan te bieden.
Stationaire vaste afrastering voor schaaphouderij in koppels. 5-dradig vaste raster met 2,5 mm staaldraad en een hoogte van 120 cm (draad afstanden 20/40/65/90/120 cm).
In afzonderlijke provincies zijn er verschillende ondersteunende maatregelingen voor afrasteringen van beschermende kuddes. Gelieve te informeren over de exacte voorwaarden aan de bevoegde autoriteiten.

 • Wolf 5-dradig vaste raster met 2,5 mm staaldraad (per mtr)
  Wolf 5-dradig vaste raster met 2,5 mm staaldraad (per mtr)

  Stationaire vaste afrastering voor schapenhouderij in koppels. 5-dradig vaste raster met 2,5 mm staaldraad en een hoogte van 120 cm (draad afstanden 20/40/65/90/120 cm).
  Prijs is vanaf €2,12 incl btw per mtr.

  € 2,12
 • mobiele Wolf rasters (per mtr)
  mobiele Wolf rasters (per mtr)

  Gemakkelijk verplaatsbare, mobiele rasters voor schapenhouderij in koppels. 4-dradig mobiele raster met maximale geleiding kunststofdraad en een hoogte van 90 cm (draad afstanden 20/40/65/90 cm) met haspels of nog beter 120 cm…

  € 2,12
 • Verbetering van het bestaande raster (per mtr)
  Verbetering van het bestaande raster (per mtr)

  Verbetering van het bestaande raster door geknoopt gaas of draadgaas. 1 - 2 elektrische draden met afstandsisolator kunnen extern van het raster gemonteerd worden. Dit verhindert het ondergraven van het raster door een wolf. Wordt…

  € 2,12
 • Wolf afweernet
  Wolf afweernet

  Wolf afweernet 145 cm hoog, met duppele punt, 50 m

  Schrikdraadnet voor het afweren van wolven: Voldoet aan de officiele aanbevelingenRef;110500

  € 182,00 € 165,45
© 2011 - 2020 Schapenadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel