Vanaf 1 januari 2019 gaan Wolfederatie en Schapenadvies samen verder !

6 vestigingen
De Wolfederatie telt nu 6 vestigingen: Wolfederatie-West, Wolfederatie-Schapenadvies, Wolfederatie-Noord-Oost , Wolfederatie -Schapenadvies Zuid, Wolfederatie Veterinair en Wolfederatie Postorder VOF.
Sipke Posthuma van Sipo-Schapenadvies wordt de eigenaar van de Friese vestiging. De huidige eigenaar, Douwe Sibma, blijft het komende jaar nog 2 dagen per week in dienst van Sipke Posthuma. Douwe Sibma is 66 jaar geworden en bouwt zijn werkzaamheden af.
De nieuwe vestiging in het zuiden van het land is in handen van Johan Westerbeke die tot nu als Wesa- Schapenadvies werkte.
Het samengaan van de bedrijven heeft kleine aanpassingen in het werkgebied tot gevolg. Het assortiment van beide bedrijven wordt zoveel als mogelijk ineengeschoven.

Webshop
Ook worden beide webshops aan elkaar gelinkt.
De website www.wolfederatie.nl zal daarbij fungeren als webshop inzake alle artikelen, die vanuit het postorderbedrijf worden verzonden.  Alle oormerken (het postorderbedrijf heeft grote voorraden!)  zullen ook centraal vanuit het postorderbedrijf worden verzonden.
De site www.schapenadvies.nl blijft voorlopig intact  met daarop o.a. alle voedermiddelen.
De beide websites zullen zodanig gestroomlijnd zijn dat u moeiteloos van de ene naar de andere productgroep kunt gaan om informatie te verzamelen of een bestelling door te geven.

Wolinname
In de zomer van 2019 zal de wolinzameling centraal worden georganiseerd.

We zien ernaar uit u allen te ontmoeten in het komende seizoen.
U kunt altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend bezoek van uw regiovertegenwoordiger.

Het team van Wolfederatie & Schapenadvies

© 2011 - 2021 Schapenadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel