LPR Allflex reader

Vorige Artikel 5 van 5
€ 298,85 (inclusief 21% btw)
Aantal

Het Allflex Livestock Pocket Reader is een robuust en draagbaar, in de hand te houden RFID-scanapparaat dat een draadloze bediening mogelijk maakt.

Werkt op een oplaadbare 7.2VDC NiMh-batterij die de draadloze communicatie via de geïntegreerde Bluetooth®-module mogelijk maakt.

De LPR Series-lezers voldoen aan de technische specificaties voor het lezen van FDX-B- als HDX-transponders, de ISO-normen 11784 en 11785.

De Livestock Pocket Reader biedt de RFID-leesfuncties voor het lezen en verzenden van de identificatiecode vanuit de transponder.

De zwarte, door de duim bediende Power On / Read-knop activeert de lezer. Een rode visuele indicator waarschuwt de gebruiker dat de lezer een tag binnen bereik scant. Zodra een tag is gedetecteerd, hoort u een pieptoon en een groene visuele indicator die de gebruiker waarschuwt dat de tag met succes is gescand.

De LPR-serie levert stroom via zijn 7.2VDC oplaadbare NiMh-batterij, die een optimale bedrijfstijd biedt voor het scannen van uw vee. De NiMh-batterij wordt opgeladen door gebruik te maken van de afneembare USB-kabel met een externe stroomadapter. Een oranje visuele "batterij" -indicator waarschuwt de gebruiker dat de lezer moet worden opgeladen.

Draadloze communicatie biedt de LPR-serie via zijn Bluetooth®-module. Een blauwe "Bluetooth" visuele indicator geeft informatie over de status van de draadloze communicatie (knipperlicht = geen verbinding, vast licht = verbonden). Zodra een tag is gedetecteerd, werd de tag automatisch via dit kanaal verzonden.

De LPR wordt geleverd met een op Windows® gebaseerd pc-hulpprogramma met de naam "LPR Software", waarmee de lezer kan worden geconfigureerd.

De Allflex Livestock Pocket Reader is gemonteerd in een compacte behuizing die is ontworpen om gemakkelijk met beide handen vast te houden en te werken. Het is ook handig om in de buurt van de transponder die wordt gescand te positioneren.

De Allflex Livestock Pocket Reader kan HDX- en FDX-B- oormerken van vee lezen op een afstand van ca. 20 cm (optimale oriëntatie).

© 2011 - 2020 Schapenadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel