Bestel- en bezorgprocedure

Algemeen

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, tenzij anders is aangegeven. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Alkmaar.

 

Gegarandeerde prijzen

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% of 9% B.T.W. afhankelijk van het product. Wolfederatie Postorder VOF garandeert dat de prijzen binnen de hiervoor genoemde looptijd niet worden verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken. De prijzen zijn gebaseerd op kostprijzen, geldend op het moment van aanbiedingen. Indien deze kostprijzen door prijsstijging van materialen, onderdelen fiscale lasten, invoerrechten, valutakoersen etc. verhoogd worden, zijn wij gerechtigd deze verhoging door te berekenen in de prijzen.

Voor de gevolgen van drukfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Geldigheid

De genoemde prijzen zijn geldig van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021. (Prijswijzigingen voorbehouden).

Bij acties geldt zolang de voorraad strekt en alleen voor de aangegeven actie periode.

 

Bezorgkosten

Is uw bestelling (pakket-zending) lager dan € 150,- , exclusief BTW , dan rekenen wij € 7,-- (excl.Btw) verzendkosten binnen Nederland.

Is uw bestelling (pakket-zending) hoger dan € 150,-, exclusief BTW en < 30 kg., dan worden uw goederen gratis verzonden binnen Nederland. Bij bestellingen van oormerken worden altijd verzendkosten in rekening gebracht.

Bij bestelling die niet als pakket maar b.v. op een pallet verzonden moeten worden, zoals hekwerk, hooiruiven, creepfeeders,zendingen >30 kg, enz. met een een bedrag lager dan € 1.000,00 excl. btw, bedragen de verzendkosten € 55,00 (excl.Btw) binnen Nederland.(Waddeneilanden op aanvraaag) (Dit ziet u niet op meteen op uw orderbevestiging )

Bij bestellingen met een hoog gewicht worden aangepaste verzendkosten in rekening gebracht.

Bij pakket-bestellingen naar het buitenland worden de huidige Postnl tarieven in rekening gebracht.

Postnl tarieven naar België & Duitsland:

Pakketten: 0/2 kg: € 13,00; 2/5 kg: € 19,50; 5/10 kg : € 25,00; 10/20 kg: € 34,00

(Dit ziet U niet op uw orderbevestiging, maar warden later handmatig toegevoegd/veranderd).

Bij bestellingen naar het buitenland die niet als pakket verzonden kunnen worden zijn de bezorgkosten afhankelijk van het volume en het gewicht.

 

Bestellingen

Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet in voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan in de regel zo spoedig mogelijk bericht en houden wij uw bestelling aan. Alle na te leveren artikelen worden duidelijk op de pakbon vermeld. Bij nalevering worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht. Indien nalevering niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt uw bestelling te vervallen. In sommige gevallen wordt een vervangend artikel toegezonden.

 

Garantie en aansprakelijkheid

Elk artikel voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit en degelijkheid. Mocht onverhoopt bij normaal gebruik het artikel gebreken vertonen, dan worden die door ons kosteloos hersteld. Hierbij kan sprake zijn van vervanging of reparatie: dit ter beoordeling van Wolfederatie Postorder VOF en de fabrikant. De garantie omvat fabrieks- en/of materiaalfouten. Uiteraard valt normale slijtage niet onder de garantiebepaling evenals producten van rubber.

 

Retourzendingen

Ondanks het zorgvuldig afhandelen van uw bestelling kan het voorkomen dat u een verkeerd product krijgt toegezonden of dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij verzoeken u voordat u iets aan ons retour zendt altijd contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch: 06-53234388 of per e-mail: wolfederatie@quicknet.nl

Retouren uiterlijk binnen 14 dagen na levering.

Na goedkeuring, ontvangt u een creditnota of een vervangend product. Alleen het goederenbedrag wordt gecrediteerd, niet de eventuele vracht-/portokosten. In het geval van creditering waarbij de waarde van de aanvankelijke bestelling lager wordt dan € 150,-, worden alsnog de vracht- en orderkosten aan u in rekening gebracht.

 

Betalingen

Bij de ontvangst van de goederen ontvangt u een factuur.

Bij betaling op rekening geldt een toeslag van € 2,50 per factuur. 

Betalingstermijn: binnen 14 dagen na factuurdatum.

Wij houden ons het recht voor om bij nieuwe/onbekende klanten alleen te leveren na vooruitbetaling van de factuur.

Bij betaling d.m.v. een eenmalige machtiging ontvangt u een korting van 1%.

Incassant-ID:

NL10ZZZ371529640000
 

Het betalen van uw rekening kan zowel voor u als voor ons makkelijker en goedkoper geschieden d.m.v. een eenmalige of een automatische incasso. U kunt telefonisch of schriftelijk een machtigingsformulier aanvragen.

 

Privacy

Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Lees voor meer informatie de privacy pagina.

 

Hyperlinks en downloads

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover WOLFEDERATIE POSTORDER VOF geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze site downloadable items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid.  WOLFEDERATIE POSTORDER VOF aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

© 2011 - 2024 Schapenadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel