Diergeneesmiddelen (uitsluitend op recept)

Schapenadvies werk al enkele jaren samen met Demetris,

Demetris DierGezondheid met een eigen Laboratorium

Demetris DierGezondheid is een van de weinige dierenartsenpraktijken met een RVA geaccrediteerd laboratorium. Dit RVA keurmerk vereist o.a. degelijke apparatuur, goede chemicaliën en kundige laborantes. Al onze mogelijkheden gebruiken we niet alleen voor bijvoorbeeld Salmonella onderzoek bij pluimvee, en gangbaar wormonderzoek bij schapen, maar onze dierenartsen gebruiken het ook om niet gangbare, soms zeldzame ziekteverwekkers op te sporen én om de best passende behandeling voor te schrijven.
Bij chronische problemen onderzoeken we niet alleen uw dieren, ook uw bedrijf wordt bekeken om de bron van de problemen op te sporen.

6 dagen in de week (niet op zondag) staan we voor u klaar om uw monsters te onderzoeken. Geheel volgens de eisen van de PVE en IKB.

Schapenadvies heeft vergunning om URA diergeneesmiddelen te verkopen / factureren; dit mag alleen op basis van recept of behandelplan. Demetris DierGezondheid regelt de benodigde papieren.  Zo kunnen we flexibeler werken: wettelijke zaken worden geregeld door Demetris DierGezondheid.  , Afleveren en facturatie van de benodigde wormmiddelen door Schapenadvies, zodat u voor verkoop en facturen één aanspreekpunt heeft.

We hopen u samen met het team van Demetris te blijven voorzien van Betrouwbaar advies en betaalbare diergeneesmiddelen !!!

Voor alle geneesmiddelen geldt dat zij alleen afgeleverd worden op voorschrijven van een dierenarts zij vallen onder de URA wet(Uitsluitend op Recept) 

Dat betekent dat we op deze manier, op geen enkele wijze buiten Nederland geneesmiddelen kunnen leveren.

Het geldt voor alle bestrijdingsmiddelen die de inwendige parasieten bestrijden (wormmiddelen, leverbot- en cocidiosebestrijding) en ook bestrijders van uitwendige parasieten (bijv. Neocidol en Clik pouron.

Voor levering in Nederland is dus een recept gewenst, wat verkregen kan worden bij uw eigen dierenarts, of d.m.v een door u in te zenden mestmonster, gevolgd door een door de dierenartsen van Demetris opgesteld behandelplan.

Neem gerust contact met ons op voor meer uitleg over deze dienst, zodat we met elkaar in de toekomst meer gericht gaan behandelen en op middelen besparen.


Dierengeneesmiddelen bestellen?
Bestel bij Wolfederatie
 

Meer informatie: Vanaf 1 JANUARI 2019 werken Wolfederatie en Schapenadvies samen!

 • Mestonderzoek
  Mestonderzoek

  Onderzoek; maagdarmwormen en coccidiose, of u kiest voor de optie; maagdarmwormen, coccidiose en leverbot.

  Wanneer u een mestonderzoek wenst, kunt u dit in onze shop bestellen.

  Wij sturen dan een verpakking op met een retour…

  € 20,55
© 2011 - 2024 Schapenadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel